Winalite Europe» България Winalite Bulgaria» За компанията Winalite»

Новини Winalite Bulgaria | Компания Winalite | Мисия на компанията | Сертификати и дипломи на Winalite | Ръководителят на компанията WINALITE

Мисия на компанията

   Привличайки висококвалифицирани мениджъри и маркетолози от целия свят, съчетавайки най-новите постижения на технологиите за медицински цели, «Winalite» се превръща в световно-известна марка от 500-те най - големи международни корпорации.

   Миналата година компанията подари на правителството на Китай 40 линейки, специално оборудвани за предоставяне на спешна помощ. Със средства на Г-н Чен Хуайде са построени няколко училища в най-бедните райони на Китай. Той е почетен гражданин на Ню Йорк, Гуанджоу, има многобройни правителствени награди, и e председател на Гуангдонг и Гуанджоу Tрак Фиилд асоциация. Той е и заместник председател на Футболната асоциация  на провинция Гуангдонг, голф асоциацията и aсоциацията по аеробика. За многобройните си заслуги г-н Чен Хуайде е удостоен със званието "Почетен гражданин на град Гуанджоу” през август 1996 г. и “Почетен гражданин на Ню Йорк Сити”, САЩ през октомври 1997 година

   Идеята за тази дейност на г-н Чен Хуайде е породена от трагедия в семейството му. Преди няколко години, поради закъснение при диагностициране на проблеми от гинекологично естество, внезапно умира майка му. Силно разстроен от тази трагедия той решава да използува  своя опит като човек и бизнесмен и да се oпита да премахне такива ситуации при други. Нужна била технология, която да елиминира най-честите причини за гинекологични проблеми при жените, при това по лесен и приятен начин. Било проведено широкомащабно изследване и технологията била открита, патентована и пусната на пазара в началото на 2007 г.

   На 29 януари 2007 г. в компанията Winalite се появява още едно предприятие, производител на дамски санитарните материали с лечебно въздействие и уникални  характеристики. Производството е със световен патент, аналози на такова качество и с такъв впечатляващ списък от уникални характеристики на пазара няма! Всеки пакет е с тест (също защитен от международен патент), който може да определи наличието на инфекция в организма на човека. Тестът е поставен като подарък! Продуктите се пускат на пазара под името “Love Moon” – любяща луна. 

   През последните години в световен мащаб нараства интересът към медицинските и хигиенни свойства на aнионите. След години на задълбочено изследване от персонала на Winalite Технологии са разработени уникални терапевтични подложки с превантивни действия. Подобряваики конвенционалните превръзки и интегрирайки  в тях високотехнологични йонизатори, компанията получава уникален продукт с профилактично действие. Анионовият чип в дамските превръзки  «Love moon» може да генерира до 5800 аниони на 1 куб. см и ефективно премахва причините за вагинално възпаление,а също така унищожава възпроизводството на бактериите, причиняващи възпаления. Почти всички женски болести се причиняват от бактерии от класа Аnaerolinea.

   Използването на дамските превръзки « Love Moon», подобрява метаболизма, засилва имунитета, нормализира кръвното налягане, унищожава бактериите,намалява възпаленията, премахва неприятните миризми и се приключва с хроничната умора

    С грижа за здравето на жените, анионовите превръзки «Love Мооп» са крайно необходим инструмент за поддържане на личната хигиена на всяка жена.

За разпространението  на продукта е избран методът на мрежовия маркетинг. 

За справка: В света се продават всяка година дамски превръзки за сума над 400 000 000 000 долара.

Планове на компанията в близко бъдеще

Приоритети:

• Обхващане на целия свят чрез силата на нашата любов 
• Грижа за нашите клиенти, предоставяйки им уникални възможности за професионално развитие 
• Създаване на нови продукти за здраво общество 
• Съхраняване на духовните ценности с помощта на корпоративната култура 
• Създаване на невероятен, свободен живот за всеки. 

   В близко бъдеще е планирано официалното откриване на пазарите в Русия, ОНД и Европа. В същото време, ще се отворят пазарите на САЩ, Канада и други страни в Северна и Южна Америка

   В Русия, през април 2008 г., в Москва се откри офис и склад на фирмата в областта на метрото Бауманская. Площта на офиса е малко над 300 квадратни метра. За намаляване на разходите, ще се построи нов завод в Русия, за да запази високото качество на продуктите и в същото време да се поддържат цените на ниво, достъпно за всички категории купувачи! Това ще помогне да се гарантира непрекъснатост на доставките в Русия, ОНД и Европа.

   От 1 юни 2008 г. компанията планира да продължи на територията на Украйна и Казахстан, Активно се работи за разширяване на гамата от предлагани продукти. Предвижда се производство на памперси за деца! Това допълнително ще разшири и без това огромния пазар за продуктите, като по този начин дистрибуторите на компанията ще печелят дори повече!

   През първите няколко месеца след откриването на компанията в Русия , ОНД и други страни ще бъдат обявени редица действия, насочени към насърчаване на начинаещи дистрибутори за постигане на успешен и  бърз растеж на продажбите.

   В плановете на компанията през следващите 3 години е да отвори повече от 70 собствени офиси във всички по-големи страни в целия свят и постигне продажби от над 21 млрд. долара годишно!


Каним регионални представители

Компания WinaLite кани за сътрудничество дистрибутори и регионални представители!

Това уникално предложение Ви разкрива широки възможности за развитие!

• Каним за сътрудничество!
• Опитни продавачи
• регионални партньори
• активни хора, желаещи да работят и се развиват с WinaLite!

Love Moon (anions) Winalite

Дамки превръзки «Love Moon»

Купи аниони дамски превръзки в България Анионови Love Moon Winalite Bulgaria 


В«ARTi digital designВ»

Яндекс.Метрика

 

WINALITE Com, China, Russia, USA, Canada, UK, DE, India, Africa   winalite-web@hotmail.com

Pads, anion sanitary napkin, love moon winalite, lovemoon

cheap Bred 11s cheap blue 11s cheap jordan 11s cheap air jordan shoes cheap jordan XI cheap retro jordan 11s cheap jordan shoes