Winalite Europe» България Winalite Bulgaria» За компанията Winalite»

Новини Winalite Bulgaria | Компания Winalite | Мисия на компанията | Сертификати и дипломи на Winalite | Ръководителят на компанията WINALITE

Новини Winalite Bulgaria

насърчаване Winalite България

5 септември, 2011

 

П О К А Н А „WINALITE”

На 10 септември 2011 г. от 13,00 ч. в хотел Плиска ще се проведе презентация на компания „WINALITE” - запознаване с компанията и продуктите й.

На срещата ще присъстват топ лидери за България.

Да сме здрави и богати! - е най-доброто, което можем да си пожелаем на себе си и всички хора, които са ни скъпи.

ДОБРЕ ДОШЛИ ПРИ НАС!

 

насърчаване Winalite България

29 авг, 2011

 

Promotion:

Winalite distributors in Europe Region will get one set of Pantiliner in English Version (expiration date on 15.11.2011) or one set of Baby Diaper free of charge by purchasing each 150PV , while the supplies last.

For example: a new platinum member buys 12 sets, which are 600PV, he gets 4 sets for free.

Нови промоции 2011:

Winalite дистрибутори в региона на Европа, ще получат един набор от Pantiliner във версия на английски език (изтичане срока на годност на 15/11/2011), или един набор от Baby Пелена без такса чрез закупуване на всеки 150PV, а доставките се запазят.

Например: нов член на платина купува 12 комплекта, които са 600PV, той получава 4 комплекта за безплатно.

 

    Първата конференция на Winalite в БългарияПървата конференция на Winalite в България!

 

Уважаеми партньори и приятели!

27, 28 авг 2011 в гр. Бургас в България ще се проведе първата конференция за обучение на Winalite под мотото "Заедно сме силни!"

Поканете всичките си приятели и българското дистрибутори за това събитие, което ще бъде много зает и полезна, защото тя включва членове на управителния съвет на лидерите на компанията:

- Наталия Синицина

- Майкъл Гапонов

Конференция започва 27 Август, 2011 с ярка и професионално представяне на Winalite в зала "Изток" в Свободния университет в Бургас. Началото е в 10:30 часа.

Ако искате да даде нов тласък на бизнеса си, искате да направите успешна стъпка към развитието на екипа си - Трябва винаги да се стигне до първата конференция на WINALITE в България!

Вие ще видите и усетите това, което прави компанията много Winalite възможности!

 

Първата конференция на Winalite в България

 Промоции 2011 г. 2011 Промоция Winalite International - Регион Европа

 

A. Бонус за представяне на продукта-Удвояване (DOUBLE)

Период на Промоцията: от 01. 02. 2011 дo 30. 04. 2011

Право на учатие: от статус злато нагоре.

Само тези дистрибутори със статус злато или по-висок, които са директни спонсори на дистрибутори, които правят техните първи поръчки и повишаване на ниво на стойност 300 ПВ или повече по време на текущия месец, ще получат удвояване на Бонуса за представяне на продукта.

B. Подарък за поддръжка

От 01.02.2011 дo 30.04.2011

този, който направи поддръжка на стойност от 150 ПВ през месеца, ще получи един кейз превръзки или един пакет бебешки пелини като подарък.

C. Награди за годишната конференция от Регион Европа

От 01.01.2011 дo 01.07.2011

Онези директни спонсори на дистрибутори, които правят първа покупка или повишаване на статуса на стойност 3000 ПВ или повече, ще имат право да присъстват на годишната конференция като компанията поема разходите за транспорт, хотел, гала-вечеря и билет за конференцията на максимална стойност от 400 евро.

Tези директни спонсори на дистрибутори, които правят първите си покупки или повишаване на статуса си на стойност 6000 ПВ или повече, ще имат право да присъстват на конференцията с покрити разходи от 400 евро и ще получи мобилен телефон на стойност 400 евро.

Tези директни спонсори на дистрибутори, които правят първите си покупки или повишаване на статуса си на стойност 10000 ПВ и повече, ще имат право да присъстват на годишната конференция като компанията поема разходите за транспорт, хотел, гала-вечеря и билет за конференцията на максимална стойност от 400 евро и ще получат подарък лаптоп, на стойност 1000 евро.

Промоцията важи само за Регион Европа на Winalite International

По време на този период повишаването на статус няма да бъде лимитирано.

 

Първата конференция на Winalite в България

  2011 НОВ Промоционален план за развитие на пазара Winalite International – Регион Европа

 

1. Промоционален план Winalite за не локализирани в същия район и не-идентични по народност с пазара,който тепърва развиват в Европа

Новоизградена структура,генерирана на определен регионален пазар в продължение на 90 дни При нови акумулирани продажби на стойност 3000 ПВ-та, разработващият пазара може да получи не повече от 400 Eвро от Winalite за покриване на разходи; При нови акумулирани продажби на стойност 6000 ПВ-та, разработващият пазара може да получи не повече от 800 Eвро от Winalite за покриване на разходи; При нови акумулирани продажби на стойност 12000 ПВ-та, разработващият пазара може да получи не повече от 1600 Eвро от Winalite за покриване на разходи;

2. Дифиниции и разяснения

2.1. Нови пазари: Гърция, Tурция, Израел, Кипър, Испания, Португали, Франция, Холандия, Белгия, Австрия, България, Сърбия, Хърватска, Босна и Херцеговина, Словения, Maкедония, Черна Гора, Koсово, Aлбания, Финландия, Швеция, Норвегия, Дания, Исландия, Латвия и Естония.

2.2. Да не са със същата националност: развиващият пазара не трябва да е постоянно пребиваващ и да не е местен за новоразвиващата се мрежа

2.3. Нови акумулирани продажби: включват се само продажбите от новите пазари и региони на Европа

2.4. Изплащане на комисионната: валидно само за билети за пътуване и настаняване в хотел

2.5. Начин на процедиране : например, дистрибутор A спонсорира нов дистрибутор C в нов Eвропейски пазар B,стартира се от деня,в който дистрибутора C е официално регистриран, генерира повече от 3000 ПВ-та нови продажби в следващите 90 дни, дистрибутор A е квалифициран и получава изплащане на комисионна от клон на Winalite да покрие разходите си с официални фактури.

Валидна от : 01.03. 2011 год. дo 31.08. 2011 год.

Централата на Winalite Internaitonal-Регион Европа си запазва правата да тълкува окончателно указанията и условията на тази промоция. Winalite International – Регион Европа

 

Новини Winalite Bulgaria, Промоция Winalite International - Регион Европа


Каним регионални представители

Компания WinaLite кани за сътрудничество дистрибутори и регионални представители!

Това уникално предложение Ви разкрива широки възможности за развитие!

• Каним за сътрудничество!
• Опитни продавачи
• регионални партньори
• активни хора, желаещи да работят и се развиват с WinaLite!

Love Moon (anions) Winalite

Дамки превръзки «Love Moon»

Купи аниони дамски превръзки в България Анионови Love Moon Winalite Bulgaria 


В«ARTi digital designВ»

Яндекс.Метрика

 

WINALITE Com, China, Russia, USA, Canada, UK, DE, India, Africa   winalite-web@hotmail.com

Pads, anion sanitary napkin, love moon winalite, lovemoon

cheap Bred 11s cheap blue 11s cheap jordan 11s cheap air jordan shoes cheap jordan XI cheap retro jordan 11s cheap jordan shoes