Enter back office distributor Winalite company Anion Saitary napkin Love Moon

 
Winalite Europe» WINALITE Netherland» Products Winalite»

Winalite in Nederland | video1 | video2

Winalite Love Moon!

Een revolutionair nieuw middel voor de dagelijkse hygiëne.Revolutionair omdat het middel naast de dagelijkse hygiëne, tevens zorgt voor de bestrijding van de kwalen van de geslachtsorganen, urinewegen en het uitscheidingskanaal.

Sinds kort in Nederland te verkrijgen als inlegkruisje en maandverband.Het combineert alle eigenschappen, hoewel sterk verbetert, van de bekende hygiënische verbanden, met eigenschappen die de bacteriën, virussen en  een hinderlijke geur uitschakelen.

 Winalite Love Moon

Video1 bekijken in een nieuw venster

Winalite Love Moon

De voordelen van Love Moon als hygiënisch verband:


Winalite Love Moon is super zacht, zeer dun, bezit een groot absorptievermogen, stopt vocht en zet het om in gel, gemaakt van 100% natuurlijk materiaal- KATOEN, ventileert uitstekend en is vederlicht, veroorzaakt geen bijwerkingen en allergieën, past zich optimaal aan, aan de menselijke vorm, geschikt voor jong en oud en geeft de beste veiligheid tegen lekkage. Bovendien is het hygiënische verband steriel verpakt en CE en ISO gecertificeerd.


Als bestrijding tegen bacteriën en virussen:


Winalite Love Moon`s eigenschap om bacteriën en virussen uit te schakelen berust op ANIONEN, die worden geproduceerd door een speciale CHIP, die is verwerkt in het hygiënische verband.


Wat is een anion?


Een anion is een negatief elektrisch geladen ion (atoom/molecuul), die meer elektronen in zijn schillen heeft dan positieve deeltjes in zijn kern.


Hoe werkt het?


De speciale chip produceert wel 5800 anionen per cm3.
Deze negatieve elektrische lading schakelt effectief de bacteriën en virussen in geslachtsorganen, urinewegen en het uitscheidingskanaal uit. De anionen neutraliseren bacteriën en virussen, die positief geladen zijn, dringen cellen binnen en doden daar de bacteriën en virussen en beschermen zo het menselijk lichaam. Deze intensiteit van 5800 anionen per cm3 reduceert de kans op overleving en vermeerdering van deze schadelijke micro-organismen tot bijna nul.


Verdere werking:


De anionen chip doet echter nog meer. Het zet zuurstof vrij, geeft een gebalanceerde zuurgraad, vergroot de hormonale balans, versterkt de immuniteit, vermindert stress, verwijdert kwalijke geuren en laat vermoeidheid verdwijnen.


Bijzondere toepassingen:


Video2 bekijken in een nieuw venster

Winalite Love Moon
 

Winalite Love Moon

 

Winalite Love Moon

Video2 bekijken in een nieuw venster


De anionen chip kent verder nog bijzondere toepassingen. De anionen chip kan eenvoudig uit het hygiënische verband verwijderd worden en op zichzelf worden aangewend om infecties elders op het lichaam te bestrijden. In deze context kan de chip zowel door vrouwen (urine incontinentie, ontstekingen van de geslachtsorganen, urinewegen, het uitscheidingskanaal...) als door mannen (prostaatontsteking, aambeien...) van alle leeftijden worden gerbruikt.
 

U kunt bestellen in Nederland:
http://www.doctormed.nl/online-shop


EMAIL: info@doctormed.nl


STONE-ENERGIE
 Winalite Love Moon

Stone-energie genereert meer dan 2500 negatieve ionen (anionen) per cc. Deze hoge concentratie van negatieve ionen is ook het kenmerkt van bepaalde plaatsen in de natuur zoals bergen, bossen, watervallen en de kust, plekken dus, waar mensen tot rust komen en hun energie en kracht ervaren. Dit komt door de anionen. Deze anionen helpen  namelijk stress en depressie verminderen en geven kracht.

Het zonlicht dringt via de huid door naar de weefsels en organen, door de inwerking van de anionen wordt de licht energie van het zonlicht omgezet in warmte-energie. Het warmte-effect zorgt in de diepe lagen van het weefsel voor expansie van de haarvaten en verbetert daardoor de bloedsomloop. Bovendien helpt de geproduceerde warmte het lichaam om zich te ontdoen van gifstoffen en metabolische producten.

De eigenschappen van stone-energie zijn:
- Verhoogde bloedcirculatie
- Vermindering van pijn
- Verbetering van concentratie en aandacht
- Vermindering van vermoeidheid
- In het balans brengen van het perifere zenuwstelsel
- Verhoogd metabolisme, verbetering celfunctie


De aangegeven eigenschappen van stone-energie worden ondersteund door onafhankelijk onderzoek.

Onderzoek 1:


Onderzoekt het aura van vrouwen voor en na de 20-dagen gebruik van stone-energie.
Na het dragen van een hanger met stone-energie is de gloed van het aura  uitgegroeid tot meer intense bundels van energie en het aura zelf is meer een geheel geworden.

Hieruit kunnen we concluderen dat de straling van de vitaliteit van het menselijk lichaam, door het dragen van een hanger met stone-energie,  sterker is geworden en dat de circulatie van deze energie veel is verbeterd.

Onderzoek 2:


Het zelfde experiment maar dan uitgevoerd op een man. Het onderzoekt het voor en na van het gebruik van slechts 20 minuten van een hanger met stone-energie. Het resultaat is een herstel van het aura.

                       


Onderzoek 3:


Dit onderzoek test de conditie van de rode bloedcellen (erytrocyten) voor en na het dragen van een hanger met stone-energie. 
Voor het dragen - de rode bloedcellen, die hun negatieve lading zijn verloren, worden plakkerig en plakken aan elkaar en stollen. M.a.w. het bloed wordt dikker. Dit dikke bloed bevordert de  vorming van bloedstolsels (trombose). Dit geeft  een verhoogt risico op hart- herseninfarct.
Na het dragen - rode bloedcellen, kregen een negatieve lading door anionen terug. De  bloedcellen worden minder plakkerig, M.a.w. het bloed wordt dunner, wat de bloedcirculatie bevordert en de zuurstof voorziening van de organen en weefsels sterk verbetert.


Hoe de hangers met stone-energie het beste te dragen:

  • Met een koord om de nek. (Het gebruikte materiaal mag geen metaal zijn).

  • In de broekzak.


 

 

U kunt bestellen in Nederland:

 

 +31648166161В«ARTi digital designВ»

Яндекс.Метрика

 

WINALITE Com, China, Russia, USA, Canada, UK, DE, India, Africa   winalite-web@hotmail.com

Pads, anion sanitary napkin, love moon winalite, lovemoon

cheap Bred 11s cheap blue 11s cheap jordan 11s cheap air jordan shoes cheap jordan XI cheap retro jordan 11s cheap jordan shoes